Salg af wrap af halm og miniwrap​

Har du brug for grovfoder til dine dyr i form af wrap i højeste kvalitet, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Brodersen Agro tilbyder vi blandt andet salg af wrap til vores kunder i Haslev, Holmegaard, Faxe og de øvrige omkringliggende områder.

Wrap i høj kvalitet til en attraktiv pris

Vi tilbyder både salg af almindelig wrap af halm, men vi sælger også miniwrap til ethvert behov. Når du vælger at købe wrap hos os, kan du være helt sikker på at få hestefoder i høj kvalitet til en fordelagtig pris, og vi hjælper dig også gerne med at finde frem til den helt rigtige løsning i forhold til dine behov.

Kontakt os og hør mere om vores salg af wrap

Har du nogle spørgsmål omkring vores wrap til salg, kunne du tænke dig at høre mere, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på enten wrap af halm eller miniwrap? Så hører vi meget gerne fra dig. Vi står klar til at besvare din henvendelse, ligesom vi også gerne udarbejder et uforpligtende tilbud.​

Vi kan kontaktes på forskellige måder alt afhængigt af, hvad du foretrækker. Du kan enten vælge at tage kontakt til os ved at ringe på telefon 20 47 86 27, men du kan også komme i kontakt med os ved at skrive til vores e-mail info@brodersen-agro.dk.

Så sørger vi for at vende tilbage til dig så hurtigt som muligt, så du kan få en besvarelse på din henvendelse vedr. salg af wrap.​

Indhent et

Gratis tilbud

Lad dig blive fristet, ved at læse og se billeder af vores ydelser. 

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven.

Tryk på "Send mig et gratis tilbud" når du har udfyld alle felter.

Modtag et gratis og uforpligtende tilbud indenfor 48 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Eventyret på tollerødvej 14 startede i 2006. Der blev købt en relativt nedsligt gård, der gennemgik mange forbedringer. 

Læs mere

Kontakt os

Brodersen Agro 

​​Tollerødvej 14, 4690 Haslev

Klik her for rutevejledning

Telefon: 22 47 86 27

E-maill: info@brodersenentreprise.dk